Trabucuri Montecristo

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre
Trabucuri Montecristo - Trabucurile Montecristo sunt unele dintre cele mai renumite și apreciate trabucuri din lume, originare din Cuba. Brandul Montecristo a fost fondat în 1935 și de atunci a devenit un etalon al calității în lumea trabucurilor. Aceste trabucuri sunt cunoscute pentru profilul lor de gust mediu spre puternic, oferind o experiență bogată și complexă.

Folosind o combinație selectă de tutun din regiunea Vuelta Abajo, trabucurile Montecristo sunt recunoscute pentru aroma lor echilibrată, cu note de cacao, cafea, vanilie și uneori un ușor accent picant. Acestea sunt create cu o atenție deosebită la detaliu, asigurându-se că fiecare trabuc are o ardere uniformă și un trageu neted.

Trabucurile Montecristo se prezintă într-o varietate de dimensiuni și forme, inclusiv celebrele Montecristo No. 2, care sunt conice și sunt adesea considerate reprezentative pentru brand. Anelul caracteristic al trabucurilor MONTECRISTO este simplu și elegant, reflectând calitatea și rafinamentul brandului.

Aceste trabucuri sunt foarte apreciate de cunoscători și sunt adesea alegerea preferată pentru ocazii speciale sau pentru un moment de relaxare deosebit. Montecristo reprezintă o combinație perfectă între tradiție, calitate și lux în lumea trabucurilor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!